Tuinconstructies

Moderne tuinconstructies

Om een hedendaagse stijl te creëren kan u voor een modern tuinhuis gaan uit volkunststofplaten, WPC of met een blokhutsysteem uit Noords hout, padoek, iroko of vurenhout. De schuifdeuren zijn beschikbaar in RAL9006 (grijs) of RAL9004 (zwart) met of zonder tussenverdeling. De dakbedekking maken we uit een onderdak en EPDM of staalplaten.

Panama - paneelbouw

RAL 5011 – steel blue

RAL 6009 – fir green

RAL 7021 – black grey

RAL 7022 – umbra grey

RAL 7030 – stone grey

RAL 7035 – light grey

RAL 7037 – dusty grey

RAL 7039 – quartz grey

RAL 9001 – cream

RAL 9005 – jet black

RAL 9010 – white

RAL 9016 – traffic white

PANAMA PANEELBOUW 2
PANAMA PANEELBOUW 1
Previous
Next

Box - paneelbouw

Ons topmodel, de BOX, is nu ook beschikbaar in WPC (Wood Plastic Composite) of hout-kunststof-composiet.

Het tuinhuis wordt voorzien van een schuifdeur met aluminium frame en gelaagd opaal glas. Een strak en kwalitatief design dat bovendien zeer onderhoudsvriendelijk is!

Modern

MODERN PANEELBOUW
MODERN BLOKHUT 2

PN Vintage

Landelijke tuinconstructies

Croft - paneelbouw

Lodge - paneelbouw

Sheffield

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next

Traditionele of classic tuinconstructies

In Noords hout, drukgeïmpregneerd met een wanddikte van 28 mm of 45 mm en met een zadeldak (18°). Qua dakbedekking heeft u de keuze uit shingels of dakpanplaten met onderdak.

Tuinhuis constructie

Ons topmodel, de BOX, is nu ook beschikbaar in WPC (Wood Plastic Composite) of hout-kunststof-composiet. Dit tuinhuis wordt voorzien van een schuifdeur met aluminium frame en gelaagd opaal glas. Strak kwalitatief design en zeer onderhoudsvriendelijk!

Panama-modellen worden gemaakt uit wanden die met volkunststofplaten of HPL (High Pressure Laminate) worden opgebouwd. De platen lijmen we op het kader vast, zodat de verankering onzichtbaar is. De constructie beschikt over een geventileerd gevelsysteem. Bovendien kunnen we de wanden voor u isoleren als u dat wenst.

Traditionele of landelijke tuinconstructies zijn verkrijgbaar in o.a. vurenhout in paneelbouw of met een blokhutsysteem. De dakbedekking bestaat doorgaans uit shingles of dakpanplaten met een onderdak. Een zijluifel is mogelijk tot 145 cm. Voor meer informatie over het schrijnwerk, de paneeldiktes en de houtsoorten staan we u graag telefonisch of in onze showtuin te woord.

Interesse in een tuinconstructie?

Meer informatie over onze constructies kan u in onze tuinhuisbrochure terugvinden.

Box iroko