Wie zijn wij?

Welkom bij Houtcreatie Ghekiere

Bij Houtcreatie Ghekiere streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige diensten die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen bij het maken hun keuze van een tuinhuis, omheining, sierpoort, carport of zwembad.

 

Sinds de oprichting in 2011 door Jurgen Ghekiere heeft hij zicht gericht op het leveren van innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om hun droomproject te realiseren. 

Ons team:

Bij Houtcreatie Ghekiere leidden Jurgen Ghekiere en Natacha  Goudsmedt als zaakvoerders en partners.

 

Jurgen Ghekiere startte het bedrijf in 2011 op en in 2017 versterkte Natacha Goudsmedt de zaak met haar ruime ervaring als commercieel bediende bij Exterior Living.

 

Natacha staat in als commerciële bediende, maar neemt de taak van de boekhouding, marketing en sales ook op zich en Jurgen Ghekiere neemt de taak als plaatsingsdienst en dienst na verkoop zich. 

 

Van de eerste schets tot het laatste detail in de afwerking: Houtcreatie Ghekiere volgt alles nauwgezet op van A tot Z.

Jurgen en Natacha

Onze showtuin is op het bedrijfsterrein van Exterior Living gelegen waardoor we heel nauw met elkaar kunnen samenwerken.

 

Alle productie gebeurt hier en boven dien kunnen wij ook maatwerk leveren. Samen met de klant maken we een eerste schets, waarna de technische dienst bekijkt of dit ontwerp gerealiseerd kan worden.

 

We gaan ook vaak bij de klant ter plaatse om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Ook bij de tuinhuizen is maatwerk mogelijk, bovenop de standaard afmetingen die beschikbaar zijn.

Een passie voor tuindesign

Als dealer van Exterior Living begeleidt Houtcreatie Ghekiere u bij de keuze van een tuinhuis, omheining, sierpoort, carport of zwembad. 

Sinds de oprichting in 2011 door Jurgen Ghekiere heeft hij zicht gericht op het leveren van innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om hun droomproject te realiseren. 

Onze visie:

Bij Houtcreatie Ghekiere streven we ernaar om een vertrouwde partner te zijn voor onze klanten, waarbij we streven naar wederzijds respect en vertrouwen. 

We streven ernaar om voortdurend te innoveren te groeien om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.

In perfecte harmonie

“De tuin krijgt bij veel mensen steeds meer aandacht. Niks zo gezellig als met vrienden op een mooie avond buiten kunnen genieten in de perfecte omkadering. Door onze passie voor tuin design helpen we om uw tuin om te toveren tot een favoriete plek. In ons uitgebreide gamma vindt iedereen ongetwijfeld iets wat in perfecte harmonie is met de woning en de bestaande tuin architectuur.”

 

Sinds de oprichting in 2011 door Jurgen Ghekiere heeft hij zicht gericht op het leveren van innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om hun droomproject te realiseren. 

Onze waarden:

Klantgerichtheid: We zijn toegewijd aan het begrijpen van de behoeften van onze klanten en het leveren van oplossingen die aan hun meeste verwachtingen voldoen.

 

Excellentie: We streven voortdurend naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van onze diensten tot onze klantenservice. 

 

Samenwerking: We geloven in de kracht van samenwerking en streven ernaar om synergie te creëren tussen onze teamleden, klanten en partners.

Uniek zwembadconcept

“Kwaliteit staat hier voorop. Onze klanten weten zich gegarandeerd van goede producten die boven dien heel onderhoudsvriendelijk zijn. Zo beschikken we over een ruim aanbod kwalitatieve tuinhuizen in een moderne stijl en met een strak ontwerp. We merken dat ook zwembaden sterk in opmars zijn. We beschikken over een uniek zwembadconcept. Het gaat om houten inbouwen opbouwzwembaden van Belgische kwaliteit en vakmanschap. Nieuw is het zwembadconcept ‘Infinit’eau’. Dat zijn modulaire metalen inbouw zwem baden met glasvezel en versterkte pvcwanden die u gemakkelijk ook zelf kunt plaatsen. Maar uiteraard kan u ook op onze diensten een beroep doen voor de aanleg van het zwembad tot en met het terras rond het zwem bad.”

 

Welkom in de showtuin

Kennismaken met de mogelijkheden die Houtcreatie Ghekiere voor u in petto heeft? 

Kom langs in de showtuin in Gits na afspraak, 

Van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 13u tot 17u, 

op zaterdag van 10u tot 12u en van 13u tot 16u. 

Of maak kennis met Jürgen en Natacha op één van de vele beurzen waar het bedrijf zich de komende maanden voorstelt. 

Je vindt Houtcreatie Ghekiere op “Bouwbeurs  en de jaarbeurs “in Expo Roeselare 

 

Houtcreatie Ghekiere – Bruggesteenweg 245A – 8830 Gits – GSM 0495 55 00 75 

info@houtcreatie.be

Vind ons leuk op Facebook !